tekst grootte: A A A

Veluwse Taxi Service oftewel VTS Taxi is opgericht in 1994.

VTS Taxi is inmiddels een begrip in de gemeenten Nunspeet en Elburg. In 1994 is het bedrijf gestart met 1 voertuig en inmiddels beschikken we over 32 voertuigen, variërend van luxe personenenauto's, rolstoelbussen, 9-persöons bussen, rouwauto's en touringcars.

Bij ons bedrijf werken 62 mensen, van wie het grootste gedeelte afkomstig is uit de gemeenten Nunspeet en Elburg. Ons dagelijks werk bestaat onder andere uit het zittend ziekenvervoer voor mensen uit de gemeenten Nunspeet en Elburg; hiervoor hebben we contracten met alle zorgverzekeraars.

Daarnaast zijn wij voor een groot gedeelte hiervan ook de enige gecontracteerde vervoer uit de gemeente. Tevens zijn wij verantwoordelijk voor het vervoer voor een aantal zorginstellingen uit Nunspeet en Elburg.

Voor uitgebreidere informatie kunt u aan de links in het menu op deze pagina een specifieke dienst selecteren. Uiteraard kunt u ook altijd contact op nemen met één van onze medewerkers via telefoonnummer 0341-251515 of via e-mailadres: info@vtstaxi.nl