tekst grootte: A A A

VTS Taxi verzorgt het zittend ziekenvervoer in de gemeenten Nunspeet en Elburg.

Het zittend ziekenvervoer is er voor mensen die om medische redenen naar ziekenhuizen en andere instellingen vervoerd dienen te worden (voorheen bekend als ziekenfondsvervoer). Aangezien onze klanten in deze periode al genoeg aan hun hoofd hebben, willen wij in ieder geval de zorg over het vervoer en het declareren hiervan wegnemen. Wij hebben contracten met nagenoeg alle zorgverzekeraars in Nederland en zijn voor een groot aantal hiervan ook de enige gecertificeerde vervoerder uit de gemeenten Nunspeet en Elburg.

Alle zorgverzekeraars hebben weer hun eigen spelregels, met betrekking tot het aanvragen en declareren van zittend ziekenvervoer. Om het u als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we reeds een selectie gemaakt van een groot aantal zorgverzekeraars. Indien u op uw zorgverzekeraar klikt, staat er precies omschreven aan welke voorwaarden u moet voldoen. Moet u formulieren invullen, dan zijn deze hier ook via een link te verkrijgen en/of in te vullen. Kortom, u hoeft niets meer zelf uit te zoeken en te declareren.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij zullen u dan verder helpen. Ook als uw zorgverzekeraar niet in ons bestand staat, helpen we u graag op weg en zoeken wij voor u uit aan welke voorwaarden u moet voldoen.

Achmea C.Z. Zorgverzekering AGIS OHRA ONVZ FBTO UVIT Delta Lloyd