tekst grootte: A A A

Veluwse Taxi Service is gevestigd in Nunspeet. 

VTS Taxi is opgericht in 1994 en bestaat inmiddels uit 32 voertuigen, variërend van luxe personenauto’s van het type Mercedes E-klasse en personenbusjes voor het vervoer van grotere groepen mensen en rolstoelen. Daarnaast zijn we in 2003 gestart met besloten busvervoer met touringcars. Inmiddels hebben we de beschikking over 9 touringcars, variërend van een 19-persoons-,  tot een 63-persoonstouringcar en een rolstoeltouringcar

Speerpunten van onze dienstverlening zijn kwaliteit en service. Kwaliteit speelt sinds de oprichting van VTS een belangrijke rol in de bedrijfsvoering. Wij willen graag voorop lopen in kwaliteit en blijven daarom investeren in de nieuwste technieken. Onze uitstekende service proberen we te uit te dragen door het voor u als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken en een hoog serviceniveau in onze dienstverlening te realiseren.

Veiligheid speelt bij ons tevens een grote rol en daarom zijn al onze auto’s uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnieken, een goedgekeurde brandblusser en een EHBO-trommel en zijn onze chauffeurs opgeleid voor Levensreddend Handelen en Reanimeren. Verder zijn de chauffeurs die het rolstoelvervoer uitvoeren, allemaal opgeleid voor het vervoeren van mensen in een rolstoel.

Er werken 62 personen bij ons bedrijf, van wie de meeste mensen woonachtig zijn in de gemeente Nunspeet en Elburg. Ons primaire werkgebied voor taxivervoer zijn ook deze gemeenten. Tevens zijn wij als bedrijf aangesloten bij DVG Personenvervoer.

We hopen u eens te mogen verwelkomen in onze taxi's of touringcars.

VTS Taxi & Tours
Marconiweg 35
8071 RB Nunspeet
Tel: 0341-251515